Om oss

Vår affärsidé!
Via vår webbutik "www.onlinegross.se" säljer vi porslin till marknadslåga priser. Detta är möjligt då vi köper in vårt porslin i stora kvantiteter direkt från de största porslinstillverkarna i världen utan mellanhänder. På så sätt kan vi hålla priset lågt och bra till slutkund.

Våra produkter är populära bland restauranger. Både nyöppnade och väletablerade restauranger vänder sig till oss som leverantör eftersom vi fokuserar på bra priser till produkter med hög kvalitet.
Vi fokuserar också på att sälja till privatkunder då det som erbjuds restaurangerna även passar bra i hemmet. Bra porslin till lågt pris.


Vill du veta mera?
Vårt showroom är beläget på Hammarvägen 6 i Hässleholm. Där kan ni besöka oss för att kolla på vårt utbud alternativt hämta ut varor ni beställt. För att kunna erbjuda er den bästa möjliga servicen ber vi er kontakta oss i förväg om ni vill besöka vårt showroom.
JQ Import:
Gärdesvägen 37
28141 Hässleholm
Momsnummer:SE670830030301
Godkänd för F-skatt

Tveka inte om att kontakta oss om du har ytterligare frågor.
 

Besöksadress:
JQ import / OnlineGross.se
Hammarvägen 6
28143 Hässleholm

Email
: porslinsbutik@gmail.com
Telefontid: kl 9.00 till 17.00
Tel: 0734-088828

Copyright © 2013-2016
Innehållet på www.onlinegross.se och www.porslinsbutik.se ansvaras av JQ-Import och är skyddat av upphovsrätten samt varumärkes skyddet.
Användande av grafik och information från dessa sidor kräver vårat godkännande.