Information
Via vår webbutik "www.onlinegross.se" säljer vi porslin till marknadslåga priser. Detta är möjligt då vi köper in vårt porslin i stora kvantiteter direkt från de största porslinstillverkarna i världen utan mellanhänder. På så sätt kan vi hålla priset lågt och bra till slutkund.

Allmänt
Om ni som beställare är under 18 år så måste ni ha målsmans tillstånd.

Priser / Moms
Alla priser är angivna i svenska kronor. Man kan i vår webbutik välja om man vill se priser med eller utan moms.


Beställning
Vi förbehåller oss rätten att logga ert IP-nummer vid beställning. Vi behandlar alla era personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).
Vi skickar dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning.

Frakt - Leverans
Ni kan välja mellan att hämta varorna avgiftsfritt på vårt lager eller få varorna skickat mot frakt med DHL. 
Vi samarbetar med DHL för att snabbt och med god överskådlighet kunna leverera beställningar till kund. Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar.
Som standard så skickas alla paket på under 20kg som DHL Servicepoint och har 14 dagars upphämtningstid på ert lokala utlämningsställe för DHL.
För att garantera bästa transport för ömtåliga varor så skickas vissa beställningar på över 20kg som DHL paket vilket levereras fram till postadress med telefonavisering för tidsbestämmelse eller hämtning hos DHL.
Stora beställningar som inte kan skickas med DHL paket kommer att skickas på pall. Dessa kommer också att transporteras fram till postadress.

Ej uthämtad försändelse
Ångrar ni ordern så måste ni hämta ut paketet först från DHL och sen skicka det i retur. (Vi rekommenderar detta då ni som kund slipper dem extra kostnader som kan uppstå.)
Ansvaret ligger på den som har lagt ordern att hämta ut skickade varor i tid hos DHL Servicepoint eller ta emot DHL paketet i tid. Om paketet returneras till oss eller annan källa via oss så kommer ni att bli debiterade en skälig extra summa för frakt och hanteringskostnader. Standardkostnaden från oss är 200kr + returfrakt. (Betalas ej denna summa så lämnas ärendet vidare till inkasso.)

Reklamation – Frakt/Försändelse
Vid mottagandet av paket så ska synliga skador anmälas direkt till ombud och vi ber er därför att kolla paketet noggrant. När ni anmäler skada till oss så tänk på att vi inte kan ersätta trasiga varor efter att 5 dagar har passerat från uthämtningsdag.
Tänk på att ta bild på eventuella fel som ni kommer att behöva mejla till oss med en beskrivning till porslinsbutik@gmail.com i god tid. Bilderna kommer att kollas av oss och DHL för godkännande.

Ångerrätt
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från dess att du mottagit din beställning, på köp gjorda via distans. 

För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig muntligen eller skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Vi rekommenderar därför att du kontaktar vår kundtjänst i samband med att du ångrar dig, innan produkten returneras.
Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når oss oskadad. Varorna ska skickas i väsentligt oanvänt skick och i originalförpackning (säljbart skick). Vi kommer att debitera kunder som inte följer dessa regler med en avgift för dem omkostnader som uppstår.
Adress för retur av PostNord Parcel är: 
JQ Import
Gärdesvägen 37
28141 Hässleholm
Vi återbetalar ångrade köp senast inom 14 dagar från dess att produkten är mottagen och registrerad.

OnlineGross.se / JQ Import – Faktura
Vi skickar enbart fakturor vid beställningar via Klarna och DIBS. I övriga fall vid fakturering via oss så är det nedan regler som gäller.
Fakturor direkt från JQ-Import ska betalas inom 14 dagar. Vid eventuell försening så tar vi ut en lagstadgad påminnelseavgift på 60kr samt efter 30 dagar tar vi ut en dröjsmålsränta på 8%.
Mot konsument, om ärende inte kan lösas så skickas ärendet vidare till inkasso eller kronofogde.
Mot företag, om ärende inte kan lösas så förbehåller vi oss rätten att ta ut 450kr i förseningsersättning utöver dröjsmålsränta samt att ärendet därefter kan skickas till Inkasso eller kronofogde.

Förbehåll
Onlinegross.se reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data. Av tekniska skäl kan det vara svårt att återge exakta färgnyanser och konturer på produktbilder. Vi förbehåller oss rätten att neka order på produkter.

 

 

Besöksadress:
JQ import / OnlineGross.se
Hammarvägen 6
28143 Hässleholm

Email
: porslinsbutik@gmail.com
Telefontid: kl 9.00 till 17.00
Tel: 0734-088828

Copyright © 2013-2016
Innehållet på www.onlinegross.se och www.porslinsbutik.se ansvaras av JQ-Import och är skyddat av upphovsrätten samt varumärkes skyddet.
Användande av grafik och information från dessa sidor kräver vårat godkännande.